試卷 > 小學 > 英語 > 2020年陜旅版小升初英語模擬考試試卷及答案

2020年陜旅版小升初英語模擬考試試卷及答案

一、單項選擇

1.選出劃線部分讀音不同的單詞(  ?。?     

A. dance  B. race  C.cinema  D.cream

2.選出劃線部分讀音與眾不同的單詞(  ?。?

A.bread  B.head  C.pleas

3.找出畫線部分發音不同的單詞      

A. comic   B. worry   C. crossing   D. doctor

4.Yesterday I ______to school.      

A. go  B. went  C. goes

5.—Please ____________ quiet.

—OK.

A. is    B. are    C. be

6.—What colour are your shorts?

—They are   .

A. hot    B. nice    C. red

7.There      four seasons in a year.

A. is    B. are    C. am

8.Look! ________________.      

A. class one, grade four     B. Grade Four, Class One   C. Class One, Grade Four

9.Don"t ___________________ on the road.      

A. run  B. to run  C. running

10.There _______ a desk, a chair and a sofa in the room.      

A. is    B. are    C. am

11.There     a meeting tomorrow afternoon.      

A. will be going to   B. will going to be   C. is going to be

12.There_______ many pictures on the wall.      

A. is    B. are    C. be

13.      some orange juice in the glass.

A. There are    B. There is    C. They are

14._____ day is today?      

A. What    B. what

15.當你早上碰到李老師時,你應說:      

A. Good afternoon, Miss Li.    B. Good morning, Miss Li.

16.  is in the USA. It"s beautiful.      

A. The Great Wall    B. The Golden Gate Bridge    C. Big Ben

17.My brother is 1.65m. I"m 1.50m. My brother is ________ than me.

A. taller  B. shorter  C. longer

二、詞匯。(根據句意,首字母或所給詞提示填入所缺單詞。)

18.Shall we m________ at the gate of the zoo?  

19.What are you ________(使用)?  

20.Li Shan ________last weekend.

2020年陜旅版小升初英語模擬考試試卷及答案

21.I like playing ________.

2020年陜旅版小升初英語模擬考試試卷及答案

22.Do you want to be a ________ (drive)?  

23.Jack ________ (watch) TV at home last night.  

24.There are ________ (3) girls in the picture. The ________ (1) girl from the left is my sister.  

三、口語交際。從方框中選擇合適的句子完成對話。

25.選用方框內的句子補全對話

Sarah: Hi, Mike. ________

Mike: I have maths, Chinese and music.

Sarah: ________

Mike: No, I don"t. I like PE.

Sarah: When do you have PE?

Mike: On Fridays.

Sarah: ________

Mike: Mr Wang.

Sarah: ________

Mike: He"s tall and strong.

Sarah: ________

Mike: Yes, he is. And he is kind, too.


A.   Is he funny?

B.   Who"s your PE teacher?

C.   What"s he like?

D.   What do you have today?

E.   Do you like music?

四、對話排序

26.把下列一段對話按順序排列

________Here you are.

________Yes, please. It"s Delicious.

________Pass me the corn, please.

________I"m happy you like it.

________Would you like some soup?

________Thanks.

27.我給下列句子排排隊

________OK, Here you are.

________Sorry, we don"t have coke. Would you like a bottle of orange juice?

________Yes, I"d like a bottle of coke.

________OK, a bottle of orange juice, please.

________Can I help you?

五、圖文匹配

28.給下列句子選擇相應的圖片

2020年陜旅版小升初英語模擬考試試卷及答案

29.組成短語并與其漢語意思匹配。

2020年陜旅版小升初英語模擬考試試卷及答案

六、完型填空

30.完形填空

  Hello, my     1      is Betty. I"m ten     2      old. My father is a     3     . My mother is a     4       , too. My brother and I are     5     . I like rabbits,     6      my brother likes     7     . I     8      at six. I read the book in the     9     , then I go to school at seven. I     10      my family very much.      

1. A. mother

B. sister

C. dog

D. name

2. A. month

B. years

C. year

D. months

3. A. fifty

B. doctor

C. nurse

D. English

4. A. Chinese

B. farmer

C. doctor

D. teacher

5. A. teachers

B. teacher

C. students

D. student

6. A. but

B. and

C. with

D. or

7. A. rabbit

B. rabbits

C. monkeys

D. monkey

8. A. come

B. go

C. go to bed

D. get up

9. A. afternoon

B. morning

C. evening

D. classroom

10. A. love

B. leave

C. hate

D. play

七、閱讀理解

31.閱讀理解

  I"m Linda. I"m a pupil of ExperimentalPrimary School. I"m in Class 2, Grade 4.There are fifty pupils in our class. Twenty-sixare boys and twenty-four are girls. Jackson is our English teacher and Miss Linis our Chinese teacher. They"re reading books in their office now. Mr. Tong isour Maths(數學) teacher. He is playing the recorder in the music room. They"revery kind(和藹的). We love them.

(1)—How many boys are there in Linda"s class?

—________are________

(2)—Who is her Maths teacher?

—________ ________is her Maths teacher.

(3)—Is Linda in Grade 2?

—________, she________

(4)—What can Mr. Tong do?

— He can ________ the________

(5)—Where are Miss Lin and Jackson?

—________are________their________

32.閱讀理解,選出正確答案。

  Hello! My name is Liu Lei. This is my friend. His name is David Smith. He is twelve. And I am eleven. David is in Class Three, Grade Six. I am in Class Five, Grade Five. David has a new bag. Me too.

(1)David is    years old.      

A.11  B.12   C.8

(2)I am      years old.      

A.10  B.11  C.12

(3)Liu Lei is     Class Five, Grade Five.      

A.in  B.on    C.of

(4)Liu Lei has a new      

A.classroom  B.book  C.bag

(5)David is in      

A.Grade Six,Class Three    B.Class Three,Grade Six  C.Class Three,Grade Five

八、書面表達

33.以“Christmas Is My Favourite Festival'為題,寫一下自己喜愛的節日。不少于40詞。  


參考答案

一、 單項選擇

1. D   2.C  3. B   4. B   5. C   6. C   7.B  8. C   9. A   

10. A   11. C   12. B   13.B  14. A   15. B   16. B   17. A   

二、 詞匯。(根據句意,首字母或所給詞提示填入所缺單詞。)

18. meet   19. using   20. washed the clothes   21. football   22.driver  23. watched   24. three;first   

三、口語交際。從方框中選擇合適的句子完成對話。

25. D;E;B;C;A   

四、 對話排序

26. 2;5;1;6;4;3   27. 5;3;2;4;1   

五、 圖文匹配

28. D;C;B;A   

29. 

2020年陜旅版小升初英語模擬考試試卷及答案

六、完型填空

30.(1)C;(2)B;(3)B;(4)C;(5)C;(6)A;(7)C;(8)D;(9)B;(10)A;

七、閱讀理解

31.(1)There;twenty-six(2)Mr.;Tong(3)No;isn"t(4)play;recorder(5)They;in;office

32. (1)B(2)B(3)A(4)C(5)B   

八、書面表達

33. Christmas Is My Favourite Festival

  My favourite festival is Christmas. It"s a very important festival in many countries. It is on December 25th. The family are together and have a big and special dinner. People put Christmas trees in their homes. There are beautiful lights in the streets and shops. People give presents and send cards to their family and friends.

(C) 2006-2024 如意了 考試試卷
5555www色欧美视频_欧美精品videofree1080_日本高清WWW午色夜在线视频_亚洲综合精品香蕉久久网